Despre companie

Expedit-Euro-Trans

advanced divider

Transport-expediere compania „Expedit-Euro-Tran” a fost fondată în 1998 și în 8 ani de activitate de succes a devenit unul dintre cele mai mari companii din Republica Moldova, realizarea de servicii în legătură cu organizarea de transport de mărfuri pe căile ferate din republica Moldova, România, țările CSI, Baltice, țările Asiatice și Europene.
În acești ani, „Expedit-Euro-Trans” tezaurizate o experiență bogată în transmiterea de import-export și tranzit de mărfuri, cum ar fi: produse petroliere, benzină, cărbune, metale și minereuri, materiale de construcție, îngrășăminte minerale, tutun, celuloză și hârtie, cereale, conserve, vin, produse, fructe și legume proaspete, produse alimentare pentru animale și altele.
În scopul de a se potrivi în Sistemul Internațional de transport de mărfuri, „Expedit-Euro-Trans” a primit în anul 2003, statutul de membru al Federației Internaționale de Expediere Asociații „FIATA”, care include 40 de mii de companii de expediție din 150 de țări.
„Expedit-Euro-Trans” este unul dintre liderii pe piata de transport feroviar de transport de mărfuri – servicii de expediere în Republica Moldova. Profesionale nivel ridicat de co-lucrătorilor este una dintre cele mai importante elemente ale succesului nostru. În 2005, co-lucrătorilor primit FIATA diplome internaționale de transport pe sferă.
În noiembrie 2003, „Expedit-Euro-Trans”, fiind unul dintre principalii sponsori Congres Balcanic al Expeditorilor, care au loc în Chișinău, Republica Moldova, a participat la organizarea și desfășurarea. Mai mult de 150 de reprezentanți din 14 țări au luat parte la forum unde statul Balcanice de transport-servicii de expediere a fost discutat.
Din 2003, „Expedit-Euro-Trans” este unul dintre asociații de C. S. Expedit-Euro-Trans Romania S. R. L., care este un membru al Asociației române de Companii de expediție – UTILIZATOR.
Principalele realizări ale companiei sunt: clienți și parteneri de încredere, furnizarea de înaltă calitate pentru transport-servicii de expediere, experiența și autoritatea tezaurizate în timpul anilor de muncă în forwarding ramură, pe moldovenești, precum și pe piața Internațională.
Din angajamente anterioare ale companiei „Expedit-Euro-Trans” sunt: menținerea nivelului atins, clientul este de servire de îmbunătățire și dezvoltare a rețelei de servicii, un sediu permanent de imbunatatirea sistemului integrat de sistem de transport, organizare și logistică, care pot concura pe piața internațională.

 La structute al companiei
Mai mult de 100 de competente și calificate de specialiști lucrează în „Expedit-Euro-Trans”. Principalele departamente ale companiei sunt:

 1. Tarife și contracte de servicii, care include:
  • Biroul clientului servicii in domeniul transport-expediere a mărfurilor;
  • Biroul de transporturi internaționale de logistică;
  • Biroul de organizarea transporturilor;
 2. Rezervare, control și analiză economică serviciu;
 3. Vagoane de serviciu de urmărire;
 4. Încărcarea și Descărcarea produselor petroliere servicii;
 5. Servicii opționale.
advanced divider
Scroll to Top